Kapitein Hatterasstraat 48
5015 BB TILBURG
T +31 (0) 13 751 70 10
F +31 (0) 13 543 22 34
E sales@igc-group.com

Veel gestelde vragen

Wij willen u als klant van de IGC-Group zoveel mogelijk informatie geven omtrent onze parasols. Op deze pagina vind u de meeste gestelde vragen. Staat u vraag er niet tussen of wenst u persoonlijk contact? Neem dan gerust contact met ons op of bel met één van onze medewerkers op telefoonnummer 013 751 70 10.

Wat kost een parasol?

Wij leveren diverse modellen en bovendien kunnen we de parasols ook op maat maken. De prijs is afhankelijk van het model, het formaat en de oplage. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsindicatie. Daarnaast geven wij u ook graag advies welk parasol het beste bij uw situatie past.

Welke afmetingen parasols zijn er?

De maten van de parasols zijn erg verschillend. De maatvoering is ook weer afhankelijk van het model. Onze standaardmodellen parasols variëren van 200 x 200 cm / 300 x 300 cm / 350 x 350 cm / 400 x 400 cm / 500 x 500 cm / 600 x 600 cm 700 x 700 cm. Al deze parasols hebben we dan ook nog eens  in een ronde variant. Uiteraard is het maken van maatwerk ook mogelijk.  Hiervoor vragen wij u  contact met ons op te nemen.

Kan ik de parasols verplaatsen?

De meeste parasols worden geplaatst en kunnen vervolgens niet eenvoudig verplaatst worden. Echter hebben wij ook verplaatsbare parasolvoeten. Natuurlijk kunnen de parasols in de winter periodes wel worden opgeborgen. U kunt hier zelf voor zorgen, maar de parasols kunnen ook opgeslagen worden in ons magazijn.

Dit alles in combinatie met een Garantie Service Contract

Wat is het verschil tussen een Carpeti parasols en een Bahama parasol?

De Carpeti parasols zijn een eigen product welke in maatwerk geleverd kunnen worden. Deze parasols kunnen openblijven tot Bfr. 4 à 5. Indien u op zoek bent naar een parasols welke tot hogere windsnelheden bestand is dan bieden wij u de Bahama parasols aan. Deze parasols plaatsen wij vaak op locaties waar de wind een probleem kan vormen, zoals midden op een plein of bijvoorbeeld op het strand. Bekijk hier enkele van onze diverse projecten.

Kan ik als particulier ook een parasol kopen?

Natuurlijk! U kunt ook als particulier terecht bij de IGC-Group. Of het nu is voor een parasol op uw balkon, terras of voor in uw tuin is. Wij adviseren u graag hierin. U kunt contact met ons opnemen of direct bestellen in onze webshop.

Heeft u nog andere vragen en/of opmerkingen, neem dan contact  met ons op.

Member of the IGC-Group

Partner of the IGC-Group


Copyright © 2013. All Rights Reserved.