Kapitein Hatterasstraat 48
5015 BB TILBURG
T +31 (0) 13 751 70 10
F +31 (0) 13 543 22 34
E sales@igc-group.com

Outdoor

Water doorlatende kussens (WDL).

Nooit meer uw kussens naar binnen bij een regenbui…. Dit klinkt toch bijna te mooi om waar te zijn! Na een lange periode van experimenteren en testen, kunnen wij deze kussens leveren. U hoeft de kussens na de regenbui enkel even uit te slaan. Door nauwe samenwerking met verschillende horecagelegenheden, hebben wij problemen met de bestaande outdoor kussens in kaart kunnen brengen.

Er worden vaak stoffen gebruikt die niet geschikt zijn om buiten in de regen te laten liggen. Indien er wel een stof gebruikt is die hiervoor in aanmerking komt, heeft deze vaak de eigenschap om op korte termijn te verkleuren.

De materialen die voor onze outdoor kussens worden gebruikt geven u het voordeel dat de kussens voor uw stoelen of loungesets veel langer mee gaan dan de traditionele kussens. Ook het reinigen van het kussen is heel eenvoudig. Even afspoelen met de tuinslang, het kussen uitslaan en het kussen is weer gebruiksklaar. De kussens houden namelijk geen vuil vast en dit kunt u er dus heel gemakkelijk uitspoelen. Door het gebruik van deze nieuwe generatie kussens heeft u meer tijd om uw klanten te bedienen.

Tevens zijn er drie stoffen beschikbaar uit gerecyclede grondstoffen en zeven stoffen die vuurbestendig zijn.

Verkrijgbaar in de volgende kleuren:

 Water afstotende stof (Olefin).

Olefin vezels kenmerken zich door hun uitstekende weerstand tegen vocht en chemicaliën. De Olefin stof is een waterafstotende en slijtvaste stof met een zeer hoge kleur echtheid, namelijk 7 uit 8. De stof is snel drogend en absorbeert lichaamsvocht waardoor deze zeer comfortabel en  een aangenaam zal aanvoelen. Dankzij de lichte vezels is de stof vuil immuun en beschermt tegen invloeden van chemicaliën, dauw, transpiratie, rot en het weer. Mochten er onverhoopt toch vlekken in komen kunnen deze gemakkelijk verwijderd worden door te deppen met lauw water en een afwasmiddel maar de stof is ook wasbaar in de wasmachine op 40 graden Celsius. Strijken is niet nodig en de stof pilt niet.

Member of the IGC-Group

Partner of the IGC-Group


Copyright © 2013. All Rights Reserved.